vrijdag, 13 april 2018 14:33

Steekincident na afloop strandfeesten

Geschreven door 

Onderstaande verklaring van Burgemeester van Bloemendaal over steekincident Bloemendaal aan Zee

Maandag 9 april 2018 : Gisteravond (8 april), na afloop van de feesten, is in Bloemendaal aan Zee een man neergestoken bij de strandopgang aan de Kop van de Zeeweg. Kort ervoor is er vermoedelijk een schot gelost in een strandtent. Deze twee incidenten staan los van elkaar.

 

Op dit moment ligt het slachtoffer in het ziekenhuis. Ik wens het slachtoffer en zijn familie alle sterkte toe.

 

Dankzij snel en adequaat handelen van de hulpdiensten, kon het slachtoffer spoedig naar het ziekenhuis worden vervoerd. Ook is de verdachte van de steekpartij direct aangehouden.

 

Ik wil alle hulpdiensten inclusief de Bloemendaalse reddingsbrigade een groot compliment geven voor hun kordate optreden. Ook een compliment aan het aanwezige publiek dat de kalmte bewaarde.

 

Het onderzoek van de politie naar het steekincident en het vermoedelijk geloste schot is in volle gang. Ik wacht de uitkomst hiervan af alvorens verdere conclusies te trekken.

gemeente bloemendaal

 

 

 

 

 

 

 

Over Ons

De Vrijwillige Bloemendaalse Reddingsbrigade telt 150 leden waarvan er ongeveer 75 actief stranddiensten draaien en dus toezicht houden op het Bloemendaalse strand.  Wij houden het stuk strand tussen Zandvoort en IJmuiden in de gaten. 

.....

leesmeerpijl Lees meer

Website

Deze website van de Vrijwillige Bloemendaalse Reddingsbrigade wordt door twee van onze leden onderhouden.  Voor informatie over het niet goed functioneren van de website (webcam) Nieuws, foto’s, verbeterpunten en andere informatie melden

.....

leesmeerpijl Lees meer