donderdag, 13 augustus 2020 10:45

Koude attentie op een warme avond

Geschreven door 

Met de warme tropische dagen, waar wij van ‚s morgens tot in laat in de avond continue bezig waren om alles op het strand en in zee veilig te houden Met name de gevaarlijke stromingen en muien met helaas een aantal slechte aflopen langs de gehele Nederlandse kust.

Mensen waarschuwen wij met al onze middelen zoals de tekstkar een digitaal bord, ( met dank aan BoelsTraffic) door middel van borden/ pionnen en banners bij afgezet delen i.vm muien, en gevaarlijke stromingen.

 

De kranten en nieuws berichten stonden er bol van maar helaas een aantal personen negeren de waarschuwingen en het risico wat dan kan gebeuren deerde hun niet en gaan juist op de gevaarlijk plekken het water in.

 Ons belangeloos werk is met deze dagen dan ook best zwaar maar krijgen ook heel veel mooie en hartverwarmende complimenten.

  

Zoals vandaag (woe 12 aug) kregen we een heerlijk verkoeling .
Lokale partijen Hart van Bloemendaal ,Zelfstandig Bloemendaal en Liberaal Bloemendaal brachten ons twee ongelofelijke heerlijk ijstaarten en we kregen een een geweldige waardering toespraak door Martin van der Bunt ( Liberaal Bloemendaal). namens alle lokale partijen

 

Met grote dank, namens alle redders, aan deze lokale partijen voor hun waardering en de heerlijk ijstaarten .

Dit is wat ons vrijwilligers werk ook weer leuk maakt.

 


„ Trots op Bloemendaal „

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gevaarlijke stromingen  

 

zie ook : https://www.reddingsbrigade-bloemendaal.nl/muien

 

 

 

Over Ons

De Vrijwillige Bloemendaalse Reddingsbrigade telt 150 leden waarvan er ongeveer 75 actief stranddiensten draaien en dus toezicht houden op het Bloemendaalse strand.  Wij houden het stuk strand tussen Zandvoort en IJmuiden in de gaten. 

.....

leesmeerpijl Lees meer

Website

Deze website van de Vrijwillige Bloemendaalse Reddingsbrigade wordt door twee van onze leden onderhouden.  Voor informatie over het niet goed functioneren van de website (webcam) Nieuws, foto’s, verbeterpunten en andere informatie melden

.....

leesmeerpijl Lees meer