zaterdag, 28 maart 2020 19:00

Thuis ook genieten van het strand

Geschreven door 

Ondank dat we met z’n allen samen thuis moeten blijven om op deze manier de corona crisis te kunnen doorstaan. Zorgen wij van de Vrijwillige Bloemendaalse Reddingsbrigade ook nu weer de mogelijkheid om dagelijks te genieten van het strand en de zee.

Al is het dan nu nog alleen maar via onze live Beachcam . www.ikziedezee.nl. 

Remco onze IT specialist heeft er boven op de blauwe balk naast de temperatuur de windrichting, windkracht nu ook het zeewatertemperatuur en daar bij de hoog en laag water tijden er bij gezet.

Dus geniet dan alvast nu nog maar wat van de mooie live beelden met de wens en de hoop dat we over een paar maanden weer kunnen genieten van dit mooie strand.


Veel plezier, blijf gezond en houd 1,5 meter afstand. waar je ook bent.
Namens alle redders tot ………….. www.ikziedezee.nl

 

Met dank aan onze sponsor „ Cross Media Ventures ” die dit weer mogelijk heeft gemaakt met een geweldige webcam camera.

https://live.crossmediaventures.com/

Over Ons

De Vrijwillige Bloemendaalse Reddingsbrigade telt 150 leden waarvan er ongeveer 75 actief stranddiensten draaien en dus toezicht houden op het Bloemendaalse strand.  Wij houden het stuk strand tussen Zandvoort en IJmuiden in de gaten. 

.....

leesmeerpijl Lees meer

Website

Deze website van de Vrijwillige Bloemendaalse Reddingsbrigade wordt door twee van onze leden onderhouden.  Voor informatie over het niet goed functioneren van de website (webcam) Nieuws, foto’s, verbeterpunten en andere informatie melden

.....

leesmeerpijl Lees meer