Zomaar aan het eind van het jaar even terug denken aan deze geweldige man
Wat heeft hij ongelooflijk veel gedaan voor de Brigade. Nog hebben we het erover doe maar dezelfde kleur want gerard heeft deze niet voor niets gekozen dit blijft lang mooi.
En wat heeft hij veel gerepareerd. Was al weer klaar voor je het wist. Natuurlijk hebben we nu John vd Zanden, maar Gerard wAs wel heel speciaal. Denk aan de Bondstranddagen of aan de nacht marathons, als iemand van zijn ouders niet mocht regelde Gerard dat wel dat je wel mee mocht en wat een sfeer en gekke geit was altijd top! En oh als je op de post je flesje bier uit het oog verloor dan vulde gerard hem met water lag hij krom van het lachen!! Pak even me kwast vast pets je handen onder het verf dubbel lag hij dan.
En eenmaal een belofte dat liet hij nooit los Jacq was 17 toen haar moeder overleed tot het eind aan toe heeft hij haar geholpen als er wat gedaan moest worden in haar huis, een trouwere man was er niet.
Daarom morgen avond even om 24.00 uur een toost uitbrengen op deze
“Kleine grote man”
Zo dat we hem nooit zullen vergeten.
Gerard “een goede wacht”

De Reddingsbrigade is erkend als Algemeen Nut Beogende Instellingen (ANBI).
Een ANBI is instelling die het algemeen belang dient.

word donateurHelp mee en word Redder van de Redders. Wij zijn voor een groot deel afhankelijk van donaties, uw gift is daarom zeer welkom. U kunt uw gift aftrekken van uw inkomstenbelasting (ANBI).

Contact info

Reddingspost "De Kentering"
Zeeweg 78
2051 EC, Overveen
(Bloemendaal aan Zee)
+31 (0)23 - 573 21 73
info@reddingsbrigade-bloemendaal.nl

Over Ons

De Vrijwillige Bloemendaalse Reddingsbrigade telt 150 leden waarvan er ongeveer 75 actief stranddiensten draaien en dus toezicht houden op het Bloemendaalse strand. Wij houden het stuk strand tussen Zandvoort en IJmuiden in de gaten.

Website

Deze website van de Vrijwillige Bloemendaalse Reddingsbrigade wordt door twee van onze leden onderhouden. Voor informatie over het niet goed functioneren van de website (webcam) Nieuws, foto’s, verbeterpunten en andere informatie melden

Share This