Aan alle leden,

Jeetje dan is het nu 2021 hopen dat dit een veel beter jaar gaat worden dan het afgelopen rot corona jaar. Ik zag de penningmeester tegen het eind van het jaar steeds zuurder gaan kijken. Hij was altijd best zuinig , maar zuiniger kon hij niet zijn maar zijn rekening raakte leeg. We misten dit jaar het geld wat we normaal zelf bij elkaar werkten door verhuur vd vergaderruimte, feestjes voor bedrijven, EHBO bij de feesten. Bewaking op mysteryland, lionsloop, Bbq,varen voor bedrijven en de lakens
, enz enz het scheelde tienduizenden euro’s maar aan het einde van het jaar kwam er onverwachts geld binnen
Van de lions, rabobank, proact,mifune,meerlandenfonds en van een vastgoed ontwikkelaar vd nieuwegracht en de donateurs actie loopt zeer goed, ook word er in de Gemeenteraad a.s dinsdag een motie in gebracht om de Reddingsbrigade wat extra te ondersteunen dus duimen.

Verder heb ik ook nog erg triest nieuws  Carmen de vrouw van luc is zeer ernstig ziek en moet een zware strijd aangaan met gemo en bestraling en heeft zelfs afgelopen dinsdag al een operatie gehad, wat goed gelukt is maar er komt nog een hele moeilijke tijd voor hun aan.
Daarom vroeg Luc ook om de kankerbestrijding te ondersteunen, ik hoop ook dat als jullie wat kunnen missen een mooie bijdrage leveren aan deze verschrikkelijke ziekte. Ik denk dat ik namens allen Redders Carmen en Luc veel moed geven en voor ze te zullen duimen!
Maar er zijn helaas nog meer strijdende leden de vriendin van Ernst , Sandy met deze rot ziekte en de andere  leden waarvan  wij het misschien niet allemaal van weten, maar ook zij hebben een strijd , ik hoop dat jullie daar goed uit gaan komen ook voor jullie zullen we duimen !!

En dan maar hopen dat  we snel zonder te veel schade snel van dat corona af zijn.
En dat we weer een fijne zomer zullen krijgen.  Zodra het corona weer veilig is zullen we weer een gezellige avond op  de post gaan organiseren om weer eens goed met elkaar bij te praten.

Dit jaar zullen we een aantal computers en mobilofoons  gaan vervangen en een paar nieuwe overlevingspakken en misschien nog de zwemvesten. Maar wat zullen we er allemaal goed uitzien met de nieuwe           O’ Neill brigade surfpakken, het uitleveren door Natasha is door de corona maatregelen iets vertraagd

In een volgende mail stuur ik jullie een verzoek om je contributie weer naar Jacqueline over te maken

Dan rest me nog om namens het Bestuur jullie allemaal een heel gezond, zonnig en geweldig 2021 te wensen
Nog twee jaar dan bestaan we 100 jaar en ik hoop dat alle zieken daarbij kunnen zijn.

Ruud

De Reddingsbrigade is erkend als Algemeen Nut Beogende Instellingen (ANBI).
Een ANBI is instelling die het algemeen belang dient.

word donateurHelp mee en word Redder van de Redders. Wij zijn voor een groot deel afhankelijk van donaties, uw gift is daarom zeer welkom. U kunt uw gift aftrekken van uw inkomstenbelasting (ANBI).

Contact info

Reddingspost "De Kentering"
Zeeweg 78
2051 EC, Overveen
(Bloemendaal aan Zee)
+31 (0)23 - 573 21 73
info@reddingsbrigade-bloemendaal.nl

Over Ons

De Vrijwillige Bloemendaalse Reddingsbrigade telt 150 leden waarvan er ongeveer 75 actief stranddiensten draaien en dus toezicht houden op het Bloemendaalse strand. Wij houden het stuk strand tussen Zandvoort en IJmuiden in de gaten.

Website

Deze website van de Vrijwillige Bloemendaalse Reddingsbrigade wordt door twee van onze leden onderhouden. Voor informatie over het niet goed functioneren van de website (webcam) Nieuws, foto’s, verbeterpunten en andere informatie melden

Share This