Laserfabriek Mike van Minnen

Sponsor van een desinfectie zuil

Mike van Minnen is in zijn vele (jeugd) jaren een heel trouw lid geweest en is nog lid van onze club al zien we hem niet zo vaak meer. (?)

Velen die hem gekend hebben weten dat Mike er altijd was . Een goede redder, met alle afgeronde opleidingen. Hij was er altijd en stond altijd en vrolijk ook voor iedereen klaar.

Bouwde voor ons het audio meubel en heeft ons ook geweldig geholpen met het vernieuwen in  juli 2016 van al onze terras meubelen.

Ook was hij regelmatig met zijn vader bij het voormalige restaurant de Tropen aan Zee en later ook in Zandvoort bij Roy en An in hun toen nog restaurant Zuid waar hij heel veel timmerwerk heeft gedaan.

Maar omdat hij verliefd werd is hij verhuist naar Alkmaar en is daar bij de Brandweer gegaan. Mike was ook een ster in fotografie en heeft heel veel foto’s voor ons gemaakt. (waarvan je er veel van kan terugvinden op de ledenpagina in de fotogalerij.)

Maar zo als het gaat in het leven werd hij weer singel en heeft in 2014 zijn eigen bedrijf opgericht.
Met de naam Laserfabriek.

Omdat hij ook nog regelmatig contact had met een aantal leden waaronder Remco heeft hij ook altijd nog een binding met onze club.

Mike heeft op de laatste dag van 2020 ons verblijd met de sponsoring van een desinfectie zuil wat voor ons in de hal van de reddingsbrigade en zeker nu met de Corona regels een welkome uitbreiding is

Mike doet in zijn laserfabriek heel veel werk waaronder o.a lasersnijden & laser graveren

Zeker eens de moeite waard om eens zijn site eens te bezoeken. https://www.laserfabriek.com/

Wij danken dan Mike ook voor zijn sponsor bijdrage>

 

 

Dé creatieve fabriek voor lasersnijden en graveren.

Op diversen materialen zoals:

• Hout (diversen soorten)

• Acrylaat (perspex)

• Leer

• Karton

• en meer

 

 

Laserfabriek
Samenweid 14
1935 AX Egmond-Binnen

Telefoon nummer: 072 – 23 40 407

De Reddingsbrigade is erkend als Algemeen Nut Beogende Instellingen (ANBI).
Een ANBI is instelling die het algemeen belang dient.

word donateurHelp mee en word Redder van de Redders. Wij zijn voor een groot deel afhankelijk van donaties, uw gift is daarom zeer welkom. U kunt uw gift aftrekken van uw inkomstenbelasting (ANBI).

Contact info

Reddingspost "De Kentering"
Zeeweg 78
2051 EC, Overveen
(Bloemendaal aan Zee)
+31 (0)23 - 573 21 73
info@reddingsbrigade-bloemendaal.nl

Over Ons

De Vrijwillige Bloemendaalse Reddingsbrigade telt 150 leden waarvan er ongeveer 75 actief stranddiensten draaien en dus toezicht houden op het Bloemendaalse strand. Wij houden het stuk strand tussen Zandvoort en IJmuiden in de gaten.

Website

Deze website van de Vrijwillige Bloemendaalse Reddingsbrigade wordt door twee van onze leden onderhouden. Voor informatie over het niet goed functioneren van de website (webcam) Nieuws, foto’s, verbeterpunten en andere informatie melden

Share This