Beste leden,

Nieuwe Webcam
We hebben, met ingang van heden, met grote trots een nieuwe VBR website gelanceerd.

Nadat Remco de basis heeft gelegd ben ik (Fred) de afgelopen maanden bezig geweest om een nieuwe website te bouwen. Ik heb een mooie volle en complete website kunnen maken.

De voorkant en alle pagina’ zijn vernieuwd maar bekende items zijn ook weer op de home pagina te vinden. Wel zijn alle pagina’s opnieuw gevuld. Het kan zijn dat het openen nog wat traag gaat maar daar zoeken ook nog een verbetering voor. ( dat kan en heeft natuurlijk ook te maken met je eigen internetsnelheid.)

Neem eens de tijd om deze website nog eens goed door te kijken want er staan leuke, mooie en informatie items in ,met namen ook in de ledenpagina.

Hoe je op de ledenpagina kan komen lees je verder hieronder.

Deze website word met grote regelmaat aangevuld met o.a nieuwsberichten en op de ledenpagina leden nieuwsberichten. nieuwsbrieven etc.

Beachcam
Op je computerscherm opent de beachcam automatisch op home pagina. Ook kun je die op de gebruikelijk manier blijven openen.
Wel zul je merken dat wanneer je op je mobiele telefoon de internet site opent, de beachcam niet direct kan zien maar daarvoor kun in het Menu op Beachcam klikken als je die wil bekijken.

Inloggen voor de ledenpagina
Hiervoor zijn er wat nieuwe spelregels ingesteld zoals het eenmalig registeren. Dit gaat nu veel makkelijker en waar je nu zelf je eigen gegevens en wachtwoorden kan instellen . Ook weer wanneer je wachtwoord vergeten bent of wil aanpassen.

De inlog gegevens voor de oude website zijn geheel vervallen en verwijdert.
Dus moet je op deze nieuwe site je zelf (eenmalig) op nieuw aanmaken.

Wanneer je inlogt zie je op de ledenpagina dat er dan menu’s zijn bij gekomen waar alleen gegevens instaan waar je als lid bij kunt komen. ( o.a agenda en fotogalerij )

Nieuw is ook de Fotogalerij
Ook is de fotogalerij te vinden bij de afbeelding onderaan op de home pagina (beschermd) en in het menu vernieuwd. Deze is beschermd i.v.m de wet op privacy
Wanneer je dus heb ingelogd voor de ledenpagina kun je ook direct de fotogalerij benaderen.

Op deze fotogalerij staan heel veel nieuwe foto’s zoals nu de jaargangen per jaar. Deze foto’s kan je dan openen en zie je onderaan de download knop waar je de foto’s die zelf wil hebben ook kunt downloaden. ( maak daar ook geen misbruik van i.vm de privacy regels) Deze wordt regelmatig aangevuld.

Nieuwe leuke en mooie foto’s ,en of video’s die betrekking hebben op de VBR, zijn altijd welkom en worden er dan ook regelmatig erbij gezet .

Deze kan je sturen naar fred@cloeck.nl die ze dan wel zal beoordelen of deze geplaatst kunnen worden. Grote bestanden graag via WeTransfer.com mailen (deze site is gratis te gebruiken )

Inloggen
Het inloggen (is alleen en uitsluitend voor leden ) gaat zo:

Boven op de home pagina zie staan ;

Login voor leden klik hier op dan zie je

Open de eerste keer Registreren :

Hier kan je eigen gegevens invullen
Gebruikersnaam
Voornaam
Achternaam
E-mailadres
Wachtwoord
Bevestig Wachtwoord

en klik dan op Registreren

Mailbevestiging
Als je alles goed heb ingevuld krijg je automatisch een bevestiging in je mailbox

Wij krijgen dan een melding om je lidmaatschap goed te keuren, waar we zo snel mogelijk op zullen reageren en je toestemming geven. ( kan dus even duren)

Als deze is goedgekeurd krijg je ook weer een berichtje in je mailbox.

Hierna kan je als Lid in het vervolg inloggen (met je eigen gegevens) om in de verborgen pagina’s te komen
Wachtwoord en account kan je zelf ook indien nodig aanpassen en of wijzigen.

Tot Slot
Wij hebben dit gedaan omdat er heel veel buitenstaanders op onze site kijken ( mede door de beachcam) en dan ook proberen om zich te registeren waardoor wij deze onbevoegden dan kunnen blokkeren en geloof ons dat is echt nodig .

Op of aanmerkingen horen wij natuurlijk graag .

Veel lees, en kijk plezier

Fred en Remco

 

,

De Reddingsbrigade is erkend als Algemeen Nut Beogende Instellingen (ANBI).
Een ANBI is instelling die het algemeen belang dient.

word donateurHelp mee en word Redder van de Redders. Wij zijn voor een groot deel afhankelijk van donaties, uw gift is daarom zeer welkom. U kunt uw gift aftrekken van uw inkomstenbelasting (ANBI).

Contact info

Reddingspost "De Kentering"
Zeeweg 78
2051 EC, Overveen
(Bloemendaal aan Zee)
+31 (0)23 - 573 21 73
info@reddingsbrigade-bloemendaal.nl

Over Ons

De Vrijwillige Bloemendaalse Reddingsbrigade telt 150 leden waarvan er ongeveer 75 actief stranddiensten draaien en dus toezicht houden op het Bloemendaalse strand. Wij houden het stuk strand tussen Zandvoort en IJmuiden in de gaten.

Website

Deze website van de Vrijwillige Bloemendaalse Reddingsbrigade wordt door twee van onze leden onderhouden. Voor informatie over het niet goed functioneren van de website (webcam) Nieuws, foto’s, verbeterpunten en andere informatie melden

Share This