Word Donateur

 

 

                  " Wij helpen U "

                           wij helpen u helpt u ons

                                                                                         " Helpt U ons "

 

 

 

De Reddingsbrigade biedt hulp aan iedereen die dat nodig heeft. Het kan dan zijn dat de leden in gevaarlijke situaties terecht komen. Zij moeten dan vertrouwen hebben in elkaar, maar ook in het materieel dat gebruikt wordt tijdens een dergelijk reddingsoperatie. Dit moet dan klaar zijn voor gebruik omdat het soms á la minuut ingezet moet worden. De aanschaf van een auto of boot is een grote kostenpost en ook goed onderhoud is prijzig. Het komt er al met al op neer dat er in totaal ongeveer 30.000 euro opgehoest moet worden. Dat bedrag zouden we nooit halen zonder onze donateurs. Bedankt iedereen voor alle steun. 

Wil jij ook je steentje bijdragen aan deze brigade dan kun jij ook donateur worden. Je ontvang dan elk jaar een jaarverslag en een blanco acceptgiro zodat je zelf bepaalt hoeveel geld je geeft. Wanneer je dit onderstaande aanmeldingsformulier invult krijg je vanzelf bericht van ons.  

Het is natuurlijk ook mogelijk om eenmalig een bedrag te storten voor onze Reddingsbrigade.
Je kunt dat storten op rekeningnummer  IBAN.  NL71 ABNA 056.13.33.335  ten name van Stichting Fondsenwerving Vrijwillige  Bloemendaalse Reddingsbrigade te Bloemendaal, onder vermelding van een eenmalige donatie     

Met gebruik van de App;  NL71 ABNA 056.13.33.335  ten name van  VRIJW BLOEMEND REDD BRIG                                                        


U kunt uw gift aftrekken van uw inkomstenbelasting (ANBI)

Klik hier voor de ANBI gegevens.                          

                                                                               

Word Redder van de Redders

Voer het onderstaande formulier in om u aan te melden als donateur

Over Ons

De Vrijwillige Bloemendaalse Reddingsbrigade telt 150 leden waarvan er ongeveer 75 actief stranddiensten draaien en dus toezicht houden op het Bloemendaalse strand.  Wij houden het stuk strand tussen Zandvoort en IJmuiden in de gaten. 

.....

leesmeerpijl Lees meer

Website

Deze website van de Vrijwillige Bloemendaalse Reddingsbrigade wordt door twee van onze leden onderhouden.  Voor informatie over het niet goed functioneren van de website (webcam) Nieuws, foto’s, verbeterpunten en andere informatie melden

.....

leesmeerpijl Lees meer