Gisteravond is in ziekenhuis op     84     leeftijd overleden “  Willem van Geijlswijk, “

Willem was een paar dagen ervoor na een beroerte opgenomen in het Ziekenhuis, hij kwakkelde de laatste tijd al met zijn gezondheid en miste zijn in September overleden vrouw Rie, best wel heel erg, was de laatste tijd, ondanks de goede verzorging, door zijn Familie best eenzaam.

 

Willem was een bijzonder figuur, als hij op de post langskwam wist eenieder dat hij er was, Prachtige vent, vol humor en mocht je graag even plagen, vooral als je naast hem zat, kon je een paarde beet krijgen, met zijn oersterke handen.

Hij heeft een aantal jaren dienst gedraaid, in de tijd dat Jan Smits voorzitter was, samen met Chris Hoorn.

Ook was Willen jarenlang lid van de kascommissie en daar waren we blij mee, hij was scherp op de cijfers, omdat hij bij zijn honkbalclub rare financiële dingen had meegemaakt en dat wilde hij bij de Redders voorkomen.

Ook was hij een van de trouwste bezoekers van de Zeemijl elk jaar kwam hij boven op het balkon, naar de verloop van de mijl kijken.

Willem deed naast de Redders ook veel voor de Honkbal vereniging de Nicols en de Haarlemse Honkbal week, samen met zijn vrouw’

Hetgeen waar je best trots op kan zijn is dat Hij naar de Olympische spelen is geweest als materiaalman van het Nederlandse Honkbal team, en dat kunnen niet veel mensen zeggen!

 

Willem was een bijzonder figuur, waar ik altijd blij van werd als hij op de post  langskwam, had ook vaak goede opbouwende kritiek, een grote mond ,maar oh zo klein hartje.

 

Wij wensen namens de vereniging: Peter, Hans, Monique, Kim, Lars,  Danieck en alle verdere Familie leden heel veel sterkte met dit enorme verlies.

 

En ik zou met Ome Joop zijn woorden willen eindigen

 

Willem, nog een Goede Wacht!!!!

 

Share This