De eerste dag van het nieuwe jaar was ook een mooi en zonnige dag waardoor de meeste bezoekers dan ook maar lekker langs het strand gingen wandelen met een beetje heimwee  dat de duik niet door kon gaan.
Omdat er een paar zijn die de traditie niet willen doorbreken  als eerbetoon aan Ok Batenburg de “Duikmeester “hielden wij natuurlijk ook een oogje in het zeil.

 

Met een leuk onderstaand berichtje in het Haarlems Dagblad met dank aan Marcel Tabbers.

Bron : HD

 

 

 

 

Zie ook deze video met een leuke omschrijving in RTV NH

Bron: RTV NH

https://www.nhnieuws.nl/nieuws/278575/toch-nieuwjaarsduik-om-grondlegger-ok-van-batenburg-te-herdenken

De Reddingsbrigade is erkend als Algemeen Nut Beogende Instellingen (ANBI).
Een ANBI is instelling die het algemeen belang dient.

word donateurHelp mee en word Redder van de Redders. Wij zijn voor een groot deel afhankelijk van donaties, uw gift is daarom zeer welkom. U kunt uw gift aftrekken van uw inkomstenbelasting (ANBI).

Contact info

Reddingspost "De Kentering"
Zeeweg 78
2051 EC, Overveen
(Bloemendaal aan Zee)
+31 (0)23 - 573 21 73
info@reddingsbrigade-bloemendaal.nl

Over Ons

De Vrijwillige Bloemendaalse Reddingsbrigade telt 150 leden waarvan er ongeveer 75 actief stranddiensten draaien en dus toezicht houden op het Bloemendaalse strand. Wij houden het stuk strand tussen Zandvoort en IJmuiden in de gaten.

Website

Deze website van de Vrijwillige Bloemendaalse Reddingsbrigade wordt door twee van onze leden onderhouden. Voor informatie over het niet goed functioneren van de website (webcam) Nieuws, foto’s, verbeterpunten en andere informatie melden

Share This