Alle Redders ,van de Vrijwillige Bloemendaalse Reddingsbrigade ,bedanken allen die voor onze reddinsgbrigade hebben gestemd. Waardoor wij van de Rabo ClubSupport een geweldig bedrag mochten ontvangen voor de aanschaf van 4 professionele Overlevingspakken .

Omdat wij geheel en alleen bestaan uit giften van donateurs en sponsoren zijn we heel dankbaar omdat we in deze bizarre tijd het geld ook heel hard nodig hebben.

Alle stemmers  nogmaals ” BEDANKT ” en  natuurlijk Rabo ClubSupport  ontzettend bedankt voor deze mooie ondersteuning en jullie geweldige actie .

De Reddingsbrigade is erkend als Algemeen Nut Beogende Instellingen (ANBI).
Een ANBI is instelling die het algemeen belang dient.

word donateurHelp mee en word Redder van de Redders. Wij zijn voor een groot deel afhankelijk van donaties, uw gift is daarom zeer welkom. U kunt uw gift aftrekken van uw inkomstenbelasting (ANBI).

Contact info

Reddingspost "De Kentering"
Zeeweg 78
2051 EC, Overveen
(Bloemendaal aan Zee)
+31 (0)23 - 573 21 73
info@reddingsbrigade-bloemendaal.nl

Over Ons

De Vrijwillige Bloemendaalse Reddingsbrigade telt 150 leden waarvan er ongeveer 75 actief stranddiensten draaien en dus toezicht houden op het Bloemendaalse strand. Wij houden het stuk strand tussen Zandvoort en IJmuiden in de gaten.

Website

Deze website van de Vrijwillige Bloemendaalse Reddingsbrigade wordt door twee van onze leden onderhouden. Voor informatie over het niet goed functioneren van de website (webcam) Nieuws, foto’s, verbeterpunten en andere informatie melden

Share This